berlin dag 4

på söndagen var vi tusen gånger trötta efter lördagens utgång. men tappra och *unga* som vi är tog vi oss upp ur sängen. vi åt frukost på ett café såklart. lyxiga-överklass-vi...när vi va mätta och belåtna tog vi tåget till mauerpark och gick på flohmarkt (megadunderloppis) det fanns såå himla mycket fina saker att titta på. vi hade svårt att inte lägga beslag på ALLTfina koppar och fat - vill ha vill ha vill hafina burkar - vill ha vill ha vill hahär någonstans blev jag fotad för berlin street style haha fina kameror - vill ha vill ha vill havi satte oss bland den tyska befolkningen och tankade vatten för det va typ 30 grader varmt? dom hade öppen karaoke och folk jublade och tokade sighär är elsas fötter och min ena fot. elsa har två tattueringar. en med tre tjejer och en cupcake. jag gillar dom.efter den lilla vattenpausen tog vi oss in i smeten igen och strosade vidare efter detta åt vi kebab fast med halloumi istället för kött. det va extra mycket extra gott.här tog vår berlinsemster slut och vi satte oss till rätta i franz och kostas lille audi. här har ni dom, tysklands vackraste män. vi fick mer choklad, äpplen (fast vi va allergiska) (var nära på att äta ett bara för att visa min tacksamhet) vi såg en bil vid vägkanten brinna och om inte franz hade lugnat mig med sina värma ord om "everything will be fine" hade jag storbölat och ställt till med värsta scenen. iallafall, berlinresan får 5 av 5 toast.

Kommentarer
Postat av: mamma

Tack för att du delar med dig av dessa fina bilder Fanny! Berlin verkar vara fantastisk och dessutom fint väder! Dit skulle man gärna vilja resa och helst med dig som resesällskap förståss. Fina killar! Den ena liknar Johan Rehborg och den andra Tony(Vickans pappa i Sävar)- snälla och glada män.

2012-05-25 @ 11:33:05
Postat av: Anonym

Å blä jag vill tillbaka till berra. Fina bilder ^^

2012-05-25 @ 21:38:21
URL: http://newfeeling.blogg.se/
Postat av: Lisette

Du skulle inte kunna tänka dig att göra en liten Berlinguide? Med ställen du varit på som du rekommenderar osv. Vore så himla bra!

2012-05-26 @ 15:35:07
URL: http://verklighetsflykting.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0