ola har gjort 9 av 10

hej jag heter fanny och är aupair i tyskland. på mitt kontrakt står det 10 månader och nu har jag avklarat 9 stycken. jag har alltså 1 av 10 månader kvar att leva. nej skojas men om exakt 1 månad -den 9 juni- säger jag hejdå tyskland och flyttar hem till sverigekänns både kul och okul. därför jag inte kunde bestämma mig ifall jag skulle le på bilden eller inte.

Kommentarer
Postat av: kim

wooh, du är i alla fall söt även om det både känns okul/kul. och om du kommer hem 9e juni så hinner du ju fara på hultsfred och dansa till justice och annat bra om du är taggad, det är i alla fall jag och maja om hon inte jobbar då

kramkram

2012-05-09 @ 20:24:59
URL: http://ropaintehej.blogg.se/
Postat av: mamma

Det finns inge som du Fanny! Myspropp!Jag förstår att det känns kluvet men var sak har sin tid. Njut nu din sista månad i Frankfurt med din fina familj och sedan kommer annat som blir fint i ditt liv. Det är bara att fylla på i din lilla ryggsäck av härliga upplevelser. Älskar dig!

2012-05-10 @ 12:10:42
Postat av: Malin

Jag har lite frågor om aupair :) finns det något visst krav? alltså måste man ha ett speciellt betyg i språket man ska tala i landet dit man åker, hur går det till helt enkelt? Hur borde man vara som person och hur länge kan man vara det?

2012-05-10 @ 18:40:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0