JULAFTON

är kär och har annat för mig än att blogga. viktigare saker, skulle jag vilja kalla det. sprolla egentligen! superfina bilder från dagen som kommer läggas upp innon en snar framtid. nu ska jag somna med ett leende på läpparna, som lovat!


ola har ont

ni vet skoskavet jag fick idag, som jag gnällde på ganska mycket. jag trodde inte att dom var så allvarliga men icket. när jag kom hem efter hela dagens promenader slet jag av mig skor, tjocksockar och strumpbyxor............ allt var blodigt. ingen kul fredagsmys. ska försöka tagga om nu

bra skit


obtonica på hamnis


du och jag för ett år sedan


"...jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din"


imorgon har det gått fyra månader


Glögg á la Maja


Pysseldags igen

Jag har skapat någon slags tavla på väggen där jag "förvarar" mina juliga kulor som jag fick i julstrumpan på första advent. Väldigt enkelt och väldigt kul! Jag har använt mig endast av:
spik, hammare, ståltråd, tång, vattenpass, julkulor och polkagrisar.


ola julpysslar


Idag blire en Ola-pysslar- dag! Om jag blir klar med mitt juliga julpyntar-pyssel kommer det upp på bloggen, om inte så kommer der den dagen det är klart! Förstår att ni är nyfikna som tusan så ni ska få en liten ledtråd.

Ledtråd:
1-det har något med julkulorna att göra
                2-det har något med polkagrisarna att göra

två strutar närmare jul


Julmarknad på Gammlia


Fredagsmys med burr


Jag och Julia chillade jävel och skrattade alldeles för mycket. Vi var glada att Calle gick vidare till final men sörjde Mariettes frånvaro. Julia tillverkade en ny spellista på min spotify. "Julia on the dancefloor" med endast gamla godingar från var uppväxt, 90talet med andra ord. Ni kommer senare att få ta del av den. Ska länka. Lovar.

Gårdagens lussebullebak


bra skit

Idol har öppnat nya vägar. Jag säger bara boyband.

Fredagsmys på hög nivå

Sitter med glögg, clementin, lussebulle, pepparkakor och har tagit fram akrylfärg och penslar.
Kan det bli bättre fredagsmys eller?


ÄntligenIdag är jag hemma. Är endå inte till någon som helst nytta på skolan för vi ska bara flytta och lyfta grejer till Valhalla. Tog svinis igår och har asjävla ont i armen. Mår piss i kroppen och yrar lite och fryser och mår lite illa. Önskar det snart är över. Som Agnes sa igår, att det är sol ute för första gången på måånga dagar. Underbart! Med lite frost på gräset och grenarna och en stark kyla känner jag nu att december är här. Jag uppreper: Underbart

Jag kan inte låta bli dig


RSS 2.0