Första adventskänslor i massor


Ola julpysslar

Första advent, har bakat pepparkakshus. Fast inte vilket pepparkakshus som helst utan ett alldeles speciellt och unikt! Det är en hemlighet och överraskning till Julia som återvänder om exakt två veckor! Ledtråd: barca-inspererat (ni som vet får EJ säga ett ord vad det är) Har också bakat chocklad snittar, gott gott gott. Och sen så har jag julpysslat. Örhängen!


Såhär jag jag gått tillväga:

-Knippsat av "kroken" från ett örhänge
-Satt fast i julkulan
-Klart!


Kvällens sång

"Gud är allas pappa..."

ska vi dansa?


Dagens uppdrag


Fota Johan ( spårade lite med redigeringen här men bilderna han ska använda är lugnare så att säga )

På andra sidan vägen


På barcelonas gator


HP's ... vad står det för egentligen?

Igår var det fredagsmys och det firade jag i rubens soffa. värmen i hans hus hade slutat funka för tillfället så det va tjocksockar på och tre lager täcken och filtar, typ. haha men jättetrevligt och god mat blev jag bjuden på och en höjdare till film. Hp,kan det bli bättre? svar nej!
Lördagkväll, nu ikväll. mor och far festa och jag och bracken styr supermys i soffan. med pizza och muffins och just det. det blev en hp ikväll också. kan det bli bättre? svar nej

p.s jag är egentligen glad men ibland är det lite läsktigt i filmen och då får man hålla för ögonen och blunda


Mucho tráfico, mycket trafik med andra ord


här fick hon till de´


1-0 till dig julia!

vad har Bach, cembalo och homofoni gemensamt?

Jo, de hör till musikhistorieprovet som jag och min klass utsätts för imorgon. Sitter nu och pluggar pluggar och pluggar. Bra fanny, men det finns ett men. Menet va det att jag inte alls förstod hur en cembalo låter, FATTAR INTE. Men då youtubeade jag det och fick fram det jag sökte. Asbra fanny! Så nu vet jag. KUNG FANNY.

nu - stenhårtplugg
och sen - pannkaka
och sen - mammas pojkar, fy fan va taggat. har väntat och längtat i en HEL vecka. Tack tv4 för att ni skapat detta program.
och sen när jag vaknat imorgon - är det fredagsmys !!!!!!!!

ramlar spanskagatan fram, typ


Mäktiga byggnader åde


La Sagrada Família


Dess tinnar och torn och allt var denna enorma kyrka erbjuder. En otroligt vacker och mäktig byggnad fast man får försöka bortse lyftkranarna och alla byggarbetare.Den sista bilden är tagen från fönstret från julias lägenhet.

"borta bra men hemma bäst" ...nja... inte alltid sant

Svar ja, nu är jag hemma. kalla sverige, shit va kallt det är här nu! att vädret kan ändras såå fort. Vilken underbart resa jag varit på! jag är NÖJD. har typ sagt det tusen miljoner gånger men det kan inte säga för många gånger så jag säger det igen: bästa resan, lätt!

tänkte lite såhär, jag börjar med att lagga upp resans absolut första bild och sista hejdå-bilden
 
Ola, Lambert, Bracken och en apelsinmer som inte fick följa med in genom tullen så vi festade upp den utanför


Sista "hejdå"bilden, Julia som säger ett sista adjö


Glömde berätta att jag för tillfället lider av en "miljöchock". Lite sjuk med andra ord men vad gör det om hundra år, med andra ord- ses på skolan imorgon gänget!

var inte oroliga, jag kommer hem imorgon

ett sista inlägg härifrån söder. har tagit HUR mycket bilder som helst men har inte tiden att lägga upp nu. vill spendera den lilla tiden som är kvar med älskade storasyster. nu taggar vi ju  och julias återkomst. ett sista ord. denna stad är fantastisk. helt jäla underbar. ska försöka ställa om dygnet och inställningen till kyla och snö och komma hem till sverige och umeå. kommer sakna värmen, ölen för 6 kronor, maten, folket, lilla familjen, syster och glassen. hit ska jag igen.

Lite smått och gott av barca


det här är bara ett pytte smakprov!! shit va bilder jag har. såå himla kul. laddar upp mer sen. nu ska vi ut i staden och traska på de fina gatorna.

barca barca barca !!!

Jag har det asbra, ni behöver inte va oroliga.. igår va vi på en marknad Ramblan och vandrade bland de gothiska kvarteren. vi hade turen att när vi precis stod utanför en fet kyrka så öppnade de portarna och man fick gå in (!!!!!!!!) vart tårfylld av lycka! sen åt vi jättegott till middag och sen avslutade vi kvällen på en irlänskpub. riktigt trevligt. ikväll är det barcamatch! oj va vi taggar!! men först blire park Guill, egentligen med ett tyskt y men aja. jag villl ladda upp hundra miljoner bilder men hinner ej nu. får bli senare idag eller imorgon. saknar er men inte vädret, här är det 20 grader, helt fantastiskt underbart! hejs!

Finn ett fel på arlanda

Resan hit gick bra. Alla lever. Nu sitter vi och chillar med loka hallon på ett fett café. Laddar nu upp DIRR härifrån stockholm, arlanda. respekt

FINN ETT FEL... LETA !!!
Hejdå lilla umeå


Nästa: Flygplatsen


Resfeber

Tisdagkväll och ska snart släcka lampan. Har läst ett kapitel harry potter så är lite smårädd för mörkret som komma skall när jag släcker för natt. När jag vaknar imorgonbitti är det egentligen en helt vanlig onsdag. En onsdag som vilken onsdag som helst men icket! Det är den onsdagen familjen olander reser till först huvudstaden och sedan vidare till Barcelona. Till Julia. Tänk vad livets stunder går upp och ned. Imorse forssade tårarna längs mina kinder och nu ikväll har jag smilgroparna större än någonsinn. Livet är allt bra underligt. Mycket att fundera på. Man får se till att hålla sina ögon öppna och se vad som är bra men också sörja vid ledsna stunder.

Måndag är lika med dans

Såhär ser jag ut inför en danslektion. Stor tshirt & tights, that's it! Hänger du med emli?Imorgon blir det fler bilder från helgen och lovet. Vi va på maskerad och klädde ut oss osv osv osv
Sen på onsdag reser jag och familjen till syster. Men va inte rädda kära läsare; jag tar givetvis med mig kameran och datan!


Lite smått och gott från lovet


Om det är något vi är riktigt bra på så är det Singstar, och då menar jag riktigt bra

Här har vi henne. Tack för att du finns. Du är guden bruden!

Tre kämpare efter en låång och tung dag på stan

Oseriöst i annas soffa. i pausen på idol, hur seriöst kräver man då egentligen?


Hon kom... och hon gick


tack och hej leverpastej


idag åt jag en leverpastejssmörgås och jag har en fejkseptum än så länge


RSS 2.0