cha cha bloggen

en liten hälsning från barcelona. nu ska vi ut och fira storasyster, några dagar försent men som sagt "det är aldrig försent att fira" en middag ska hon få. ska lägga ut bilder från de första två dagarna. men först födelsedagsmidda på restaurang! hälsa kylan!


ola på stallet


bracken smörar mackan

har ju lovat attt börja videoblogga så här kommer första inlägget.
"måndagmorgon, bracken & ola vid frukostbordet"kalasglada små och stora barn


Julia och Nils har under de senaste dagarna tagit klivet in i vuxenlivet. eller ett steg närmare iaf... tack för att jag fick vara med och fira er båda. älskar er. och grattis igen. 18, shit alltså.

vad är det för en dag...

det börjar lukta 18år bland mina nära och kära... ikväll blire planering med anteckningsblocket och pennan i högsta hugg. håll utkik efter en inbjudan i brevlådan vettja. cha cha!


insp


framtidsplaner

man får ofta frågan: "vad vil du bli när du blir stor?" mitt svar blir: stor, jag vill bli stor när jag blir stor. att vara stor har många fördelar. tillexempel nu såhär efter jul och nyår när det är rea rea rea. på de flesta reaställen finns endast stora storlekar kvar så rean är inte alltid det roligaste när mamn är en liten spinkis som jag faktiskt är. visst är det assnyggt med oversizetröjor osv osv osv men inte alltid(!) ett annat plus med att vara stor är att när man ramlar så landar man mjukt och risken till skador minskar. man är också rikare på underhudsfett som gör att man som i dessa kalla reatider icket fryser. iaf inte lika mycket som en spinkis.  


vem vare som sa paus?

har fått lite skit nu det senaste veckorna.. mina stackars läsare har inget att läsa. jag förstår. ni förstår, att jag väljer ej att sitta vid datorn på lov. då görjag saker jag längtat efter att ha tid till. ja ni förstår. så det har blivit en bloggpaus. konungens återkomst blir troligen nu när skolan drar igång. ses då. P.S imorgon ska midgård göra sig redo för en brud som nu har septum...


ödet eller vad?

dagarna över nyår flydde jag landet och landade i en insnöad stuga utanför luleå nånstans. så långt bort från bill olsons territorium som möjligt. en nyårsafton utan att han ska ta all stans uppmärksamhet tänkte jag mig få. men icket. första morgonen jag öppnar ögonen i norrlands skogar får jag se ett reportage i norra kurirer. "bill olson bildkonstnär och performance bla bla bla blaaaa...." åh. orkar inte.


"... när jag blir för full för att sjunga..."

har inte kommit mig till datorn på flera flera dagar. inget att be om ursäck för. bakar, myser, pysslar, spelar spel, ute i snön, ja tar vara på lovet helt enkelt. imorgon blire tredje träffen med fikakommittén kl 2 på schmäck. schmäckbollen- vi ses imorgon

RSS 2.0