jag citterar ninni, det osynliga barnet: "havet är så stort"


ola festivalar, igen

drar till skellefteå och trästocksfestivalen för att se kristian anttila och träffa och folk dricka öl och troligtvis somna i ett tält. herrå.

det blev en dag på stranden, enligt tomas ledin


ola jobbar

från och med idag och hela 2 veckor framåt så kommer jag sitta i glasskiosken. så, om ni söker mig - då vet ni var jag finns. när du hör en bra låt och din partner är kåt är det? GLASSIGT !!!!!

vi är i fällforsån


fred och lite kärlek och lite fest

käraste maja avslutar denna festival med en skön jävla pose, tack alla för en underbar vecka som vi alltid kommer att minnas!

fred och lite kärlek och lite tårar

ruben, min ruben. för andra gången i sitt liv fick han njuta till en konsert med fibes, oh fibes. detta är resultatet: tåtar, men jag tror till fullaste allvar att det endast är glädjetårar
efter ett tag blev det lite bättre...

fred och lite kärlek och lite glädje


nationalteatern, hur bra som helst

vi såg superduper många band och artister, träffade superduperfina folk och jag är superdupernöjd.

fred och lite kärlek och lite bad

tro det eller ej, men vi gick 5 km 3 gånger framoch tillbaka till en sjö och tog oss ett svalkande bad under dessa supervarma dagar. äntligen på väg!

dessa två små filurer är de finaste tvillingparet jag någonsinn stött på. erik och johan, jag är glad att ni följde med och badade denna dag

fred och lite kärlek


ÄNTLIGEN 2010

som sagt så körde vi en minibuss ner till borlänge, här är de tappra krigarna.
väl framme väntade hela resterande gäng och så gick vi in tillsammans och sätte upp alla tusen tält så vårat camp tog upp en tredjedel av campingen. okej, kanske inte, men nästan. här är vi iaf färdig upppackade och utbringar första skålen

ola pysslar

äntligen tar jag mig tid till att tillverkar dessa söta små varelser. du behöver: en ful stol (som du vill gör finare) tapetklister, tidningar och bokmärken (eller det du önskar klä stolen med)


så här glad blev jag när jag var klar så jag gjorde en till...
slutresultat! fast den andra har inte riktigt torkat än

bland alla bilder så finner jag två från våran lilla upplevelse från trästock


visst känns det helt sjukt länge sen!?

fortfarande 2009


vi såg ju faktiskt musik också...

parken, mitt kära band parken. fällde en och en annan tår under denna konsert. helt underbart att jag äntligen fick se dom! sjukt bra spelning

minns ej vilket band detta var...

promoe va ju där, såklart vi diggade med!

livet e en fest


bättre sent än aldrig!

peace and love 2009. ja just det. ola var ju där också, minsann. här kommer lite bilder därifrån. var vänlig och ha lite överseende med att det faktiskt är ett helt år sedan.

bild...
1 ola och angelica i bussen på väg ner till borlänge
2,3 ståtliga fåglar som slagit läger vi den trogna rastplatsen där vi stannade med bussen en stund
4 ola och lillmaja, väl framme och glada!
5 två nöjda flickor, ola och marianne

snart så

jag förstår att ni bara går och väntar och väntar för att se bilder från festivalen. ja, jag förstår. jag har lämnat in förra årets kamera och detta års. på fredag är det bildvisning av rang. vänta bara.

mitt namn är Ooh La enligt the kooks


ola slår rekord

NU HAR JAG STÄDAT KONSTANT I 4 TIMMAR !!!!!! REKORD !!!!!!!

olas pojke har denna dag gått över till man


18 fucking år ruben! 18 till va?

ola återvänder, i år igen!

nu har vi varit hemma och återigen tagit in norrlandsluften. inte alls så taggat att komma hem faktsikt, om det inte vore för dom fina människorna som finns här. ville bara säga ett fetstort tack till alla som deltog till en kunglig festivel i borlänge. det var verkligen peace and love. jättefina folk och god dricka och roliga utflykter med bad och trevliga kvällar med ölspel och skratt. firade sju månader tillsammans med ruben och åt goda hårdbrödmackor med mjukost. musik på hör nivå och ja,jag är nöjd.
hade med mig en engångskamera (i år igen, men har dock inte lämnat in den förra... fråga mig inte varför) har en bild kvar så ska ta den på mig själv eller nåt så jag sedan kan lämna in den. och då blide bildvisning! bild arkiv från borlänge 2009 OCH 2010, underbart!
och kom ihåg, att allt kan hända i rymden.... våra liv blev en saga, utan regler och lagar...
nä men, den som vväntar på något gott... väntar ALDRIG för länge

RSS 2.0