ola reser söderut

hejdå hela umeå, nu reser jag med minibuss till borlänge. kommer vistas där i en veckas tid. kommer då åter söndagkväll. under min resa ska jag uppleve fred och kärlek. jag kommer ha det skitbra hoppas jag och jag lovar att ta hand om mig och mina medmänniskor. hoppas dom tar hand om mig med. ni som stannar kvar här hemma lovar också att ta hand om er! puss och kram, hejdå!  

sommarlovsmission, avklarat!

ATT STÄDA EN ATELJÉ

före: usch och fy och blä!


en timme efter...

sådärjaa! nu kan jag börja skapa igen.


cykeltur


krakel spektakel kusin vitamin


bira bira bira åde

kalas kalas kalas !!! maja, min älskade maja firade sina 18 år med ett hejdundrande kalas! ungefär såhär kungligt var det

ola är sugen

har bosatt mig i fällefållen ett drygt dygn. nu är jag hemma igenoch sugen. ska vi ta en öl ikväll brudar?

alla som har gått på backenskolan känner igen sig i denna tradition


vår alldeles egna circus


vi i bild2an låg bakom scenografin denna avslutning, detta var resultatet! vi är sjukt nöjda. 

skolavslutning 2010


vad är det för en dag? är det en vanlig dag? nej det är ingen vanlig dag för det är majas 18årsdag HURRA HURRA HURRAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!


jobb, jobb och åter jobb

denna helg har jag bara jobbat, jobbat och jobbat. hela lördag och hela söndag. glass är gott men vissa timmar går långsammare än andra. men jag är tacksam för jobb och pengar.

cirkus? ja tack


har tappat bort källan, pinit. men jag säger som marcus fast på mitt sätt. hela livet är en cirkus. nu nu nu ska jag gå till sängs. godnatt raringar.

ola najsar (inte KPola utan jag)

nu har jag bestält och betalat alla typ 60 burkar + tillbehör. frakten blev 40 kr var så antingen blir jag skylldig alla 10 kronor eller så bjuder ni på det för besväret och tiden jag lagt ner. ni bestämmer. leveransen kommer till mitt hus om 2-5 arbetsdagar så tidigast måndag och senast på torsdagen, avslutningsdagen (HELT PERFEKT JU!!!) alla ni, betala mig och sen så är det bara att tuta och köra!


ola listar

det jag taggar nu:
 - peace and love
 - köpa burkar
 - äta maxmiddag i kvällssolen med min älskade

RSS 2.0