1år ti11sammans


i ett helt år har vi varit kära i varnadra. och jag är fortfarande kär. ruben ocskå. förälskad. jag är så lycklig att vi funnit varandra. att jag för lite mindre än ett år sedan vågade ta emot inbjudan till fällforsån (vad jag trodde var världens ände) for dit, bäddade ner mig i soffan för värmen i rubens hus hade slutat funka. tror fortfarande att han hade det uppgjort eftersom vi pågrundav kylan "var tvugna att sitta så nära varandra"... det är en fin historia som jag alltid kommer ha med mig. tänk att vi blev kära i varandra. vi två. inga andra. bara vi två. nu brukar vi säga att vi är varandras kärleksvänner. att vi är bästa vänner och älskar varandra. kärleksvänner. ruben är min kärleksvän. jag älskar dig ruben.
dom här bilderna finns också i min sånt-som-är-fint-mapp. så ni behöver inte vara oroliga att jag endast gillar cheeseburgare och småkakor. ruben upptar en stor del av mappen. han tillhör sånt-som-är-fint. vissa bilder är mina egna, vissa annikas, vissa klara, maja. skrev inte ut några namn. hoppas det är okej, ni vet att jag är tacksam för alla sånt-som-är-fint-bilder!

en torsdagsola


ola har sparat på sitt hår. något ola är stolt över. inga kläder behövs längre. har ett sånt överflöd av hår.


här skulle jag vilja bo

se mitt drömhem här


ps. pojkvänner är allt bra å ha ibland. speciellt när dom hör av sig och berättar att håkan hellström kommer till umeåopen.................................. AAAAAAAAAAAHHHHHHH :D :D :D :D :D :D :D

igår köpte ola julclementiner och bakade julkola


ola upptäcker

uppstigning 07:00. tillsammans med ruben. sympatiäter frukost. packar rubens matlåda. clementin, äpple, pizzaslicear, julkola. han får ägandet om min cykel. vantar och tjocksockar. hälsar honom en bra dag älskling. vinkar av honom. han är borta från huset. inser att jag har ett eget liv. gått upp 07:00 utan att veta om mig själv. verkligheten slår mig att jag själv inte börjar förän 14:20. nu vet jag hur det känns att vara hemmafru.

olas önskan går igenom

har alltid, varje jul velat ge bort en liten blädderbok fylld av fotografier jag tagit och så, ge bort till farmor, morfar och pappas bror gunnar och hans sambo helen (dom är fotointresserade). detta år ska jag göra det. jag har bestämt mig. jag ska sluta röka (haha lät som så)(ps jag röker inte, är medlem i tobaksfriduo. målsman till alice olander bara så att alla har det klart för sig nu) nä men i år ska jag ändra på mitt önskande och tvek till fotoboken. jag ska minsann genomföra det! här är ett litet smakprov på lite av bilderna som kommer att delta i lilla blädderblocket.

ola om harry

harry i öronen när jag tar mig fram på cykel
harry i öronen när jag tar mig fram på benen
harry som uppladdning
harry på bio
harry min hjälte
harry min bäste
harry min kämpe
harry min harry
harry harry
harry

ola har fina vänner som hon haft länge länge nu. känns det som iaf. det e väl bara 3 år menmen


min flickvän annikas bilder.jag brukar kolla på domhär bilderna ibland annika. jag blir så glad i magen när jag ser hur kult vi faktiskt har ihop. svårt att tro ibland. allt detta skoj. de e skoj. jag e skoj.

roliga saker man finner i olas såntsomärfint- mapp


olas favvolåtar för denna dag

end love - ok go
lisztomania - phoenix
2 steg från pardise - håkan
jag blir glad av dom. lyssna på dom om du vill bli glad.

ola grejar

har ont i magen på morgonen. värmer pappas riskudde för att med värmen lugna magen. magen blir alldeles rödflammig från värmen. kokar potatis för att lugna magen ytterligare medan jag funderar på en av livets stora frågor. energi, vad är det? håller tummarna att magen ska orka med ett NkAenergiprov idag. hoppas.olas bästaste saker

  • PA100. har testat min idé idag och den verkar lika bra som jag hoppats
  • att mamma och pappa överraskade mig och alice igårkväll med en greklandsresa i maj
  • mamma har överraskat igen. denna gång med biljetter till en julkonsert
  • att ikväll ska jag dansa till familjen live
  • nästa vecka ska harry potter och dödsrelikerna del 1 skådas
  • om några få dagar har ett år gått tillsammans med älskade ruben
  • mig själv. ola. om jag inte hade funnits hade den här listan aldrig skapats

ola finner gamla bilder från förritiden


bräck + ola

ola citerar familjen: "det snurrar i min skalle"

... det är såååå mycket i skolan just nu. allt bara snurrar och snurrar och snurrar. känns som att skolan har inställningen att ta kol på oss. tungt. men jag säger som rudolf: "med god planering hinner man allt" och det är mitt motto nu i dessa tunga tider. på tal om rudolf, är det någon som vet vad det är för julkalender i år?

ola snurrsnurrar


olas stora och olas lilla och ola


stinas 20 årskalas. julia har en kamera nu. detta blev hennes första kamerakväll. redigering sen. lyckad tycker ola. alltså julias bilder allihopa


OLA I NÖD

hej. jag behöver hjälp. på torsdag ska jag hålla mitt svB NPtal och jag ska tala om kroppsspråk. mitt problem är följande: jag behöver en bild som visar känslor eller tankar. alltså typ ilska, glädje, fundersam eller typ bajsnödig. eller det kanske inte är en tänke? äh, men ni hajar... HJÄLP MIG

ola


olas kärleksvän


systrarna olander


RSS 2.0