olas kompis


hejdå annika och albin. ola önskar er en fin resa till huvudstaden. ta väl hand om varandra och glöm inte att ha det så kult på resturangen.


ola uppdaterar

har nu ätit halva smörgåsgurkeburken. p.s helt utan hjälp

exempel på vad man kan hitta i nellies hus


ola och klassen har nu utställning av modernistiska verk som vi gjort, här bjuder jag på ett litet smakprov. annars, se utställningen i gröna rummet på midgård


1 maja fixar och grejar
2 åsas
3 matildas
4 majas
5 jakobs
6 olas
7 majas
8 odds och lite annat

nellie och fårens tur att bjuda på 6


lite mer fest åde


ola och några till små festade lite hos kompisen ludde


fiffilurigt. insp. kollage. pa100. skapa. mojsa. smosk. äta upp.


http://fiffilurigt.blogspot.com/

olas rum


ola smaskar


herregu. julia julia issa. vad ska vi säga. saknar stan iaf.


bröst, ja tack


det slog mig sen att dom två färgerna jag använde var rött och blått, snacka om att valet har hjärntvättat en.

ola kladdar av målarsug

idag var våran klass utanför norrlandsoperan och målade med gatkritor. en så kallas "friluftsdag". det var skoj. vaknade imorse med huvudet som en ballong, eller mer som att jag bar en rymddräktshjälm. har fortfarande den känslan. hemskt är det. jättehemsk känsla. hemsk. håller alla tummar att rymdhjälmen är borta tills imorgon. för i sånna fall är det utgång som gäller.
iaf, när jag kom hem idag från friluftsdagen sken fortfanande solen och suget efter att plocka fram målargrejer var övervälld. och så blev det. lite kladdigt och så men skönt att kladda.

ola bjuder på sex hos sig

förutom att alliansen vann och att sverigedeomkraterna kom in i riksdagen bjöd den 19 september på trerättersmiddag. kvällen var syperduperfin. jag e glad. mest glad över att min egna hemmagjorda glass gick hem. de va kul. första gången jag gjorde den men absolut inte den sista.

säger som annika: "rösta med hjärtat"

nu drar jag å röstar, med hjärtat. jag tänker på alla och inte bara på mig själv.

testat på lite med nya objektivet


lyssnar på håkans nya låtar och längtar tills hösten kommer hit till oss


uppifrån en backe där dom odlar potatis som är känd under namnet "potatisbacken"


hej hästen


3 grader ute när vi vaknar och dimman ligger tät


familjen olander flyr landet

fyra femtedelar av familjen olander har varit på en resa. vi har besökt ammarnäs. vi har hunnit med en massa saker under dessa 3 dagar. så som rida islandshästar, bestigit fjäll, vandrat och letat svamp (svampen var visst slut). samtidigt som allt dessa skett har vi aktat oss för alla älgjägare (därav dom läckra neongula västarna). men ack, vi överlevde, fast vi såg en skjuten (död) älg. kameran ville följa med så här kommer lite bilder från våran höstiga fjällresa.

sex hos dig, rond två

vi har påbörjat en ny omgång av halv 8 hos mig, fast vi träffas ju redan klockan 6 så visäger ju 6 hos dig istället. asbra. första middagen var hos majabaja och den andra hos annika. här är lite bilder på vad den fina kvällen bjöd på. ja, vad ska man säga, tack för senast annika!

ola rättar

smörgåsgurkan var visst inte ett kilo... utan 1,6 kilo... pappa måste verkligen älska mig.

att pigga upp en ola på bästa sätt

pappa tyckte att jag såg lite ledsen ut, for till affären och gav mig den här glasburken. ett kilo smörgåsgurka. och faktiskt. jag mår mycket bättre nu. vem vill inte ha ett kilo smörgåsgurka?

jästpaketet fick jag tyvärr inte, ligger där för att man ska fatta hur otroligt mycket ett kilo smörgåsgurka faktiskt är.

ola är faktiskt en i mängden

jag är sjuk. halsmandlarna är stora som körsbärstomater. ska till doktorn imorgon.

såhär ligger det till

såhär funkar olas liv nu, det finns tre män. inspereras av denne man, vincent van gogh. är kär i en och den tredje längtar jag efter.

expressionism, gos och fina låtar. har under sommaren varit totalt insperationslös och har skapat noll, typ. men nu börjar det komma tillbaka med stormsteg. utforskar oljan och har skaffat mig ett nytt objektiv till kameran. eller det har ni väl redan fått reda på av bracken... jag och rub har stått ut med varandra i drygt 9 månader och håkan, den 13 oktober, kommer en sjätte skiva.

ola slår sig

det slog mig, att jag ska säga hej till datorn igen. önskar mig varmt välkommen tillbaka.

RSS 2.0