klubb ministeriet


dans dans dans


det finns fler bilder men jag håller lite på dom. så vi har något att skåda imorgon också...

dans dans dans


dans dans dans


ola fotograferade simons spelning

i lördags aggerade ola fotograf på hennes kompis simons spelning på scharinska. blev många fräna bilder och spelingen var helt fantastiskt bra. jag fick tårar i ögonen för att jag var så stolt över honom. bästaste simon och hans bror såklart också. dom djade tillsammans i hela 3 timmar. fy fan vilket röj. tycker bilderna visar på hur drag det va.

nybro


fikakommitten va visst på konditoriet Nybro och ola hade visst med sig kameran men glömde bara bort att lägga upp bilderna på bloggen


olas annika blir ännu ett år äldre

annika, såhär skrev jag som statusuppdatering idag:

"vad är det för en dag? är det en vanlig dag? nej det är ingen vanlig dag för det är annikas födelsedag hurra hurra hurra" det är annikas födelsedag idag men hon har inte facebook (...) så jag får skriva det i min egen logg... lol...19 hela år annika. 19 ÅR! det är inte arton och inte tjugo. inte första ölen och inte systemet. men någonting mittemellan. du sa själv idag att du känner dig äldre. och ja, tyckte verkligen det syntes på dig. jag är glad för din skull. att du får ha en underbar dag. din alldeles egna dag. önskar dig all lycka osv osv osv för det är du värd. min lilla kärleksförklaring till dig. puss och kram vännen. oj, nu blev jag lite tårögd. inte varje dag ens lilla flicka fyller 19...

ola


ola söker igenom gamla bilder


ola drar ännu en tung suck

har sagt det förrut men säger det igen. den 16 juni går jag ut skolan och behöver aldrig mer gå dit. aldrig någonsin. tills studenten hade min klass tänkt framkalla en massa (en fet och enorm massa) bilder från våra tre år tillsammans. för en vecka sedan färdigställde jag en mapp på datorn med 100 bilder som jag precis skulle skicka iväg på framkallning. och nu är även denna mapp ett minne blott. utvisad och totalt död. det känns.

jag vet, jag ska ta nya tag. ta nya tag och rassla ihop en ny mapp med bilder från vår fina tid tillsammans. sen ska jag ta nya tag för framkallning! heja heja! har fått sådana underbart fina vänner och livskamrater i denna klass så jag har fortfarnade hoppet uppe för nya tag av alla dessa bilder. gäller bara att hitta orken och peppen att leta igenom alla miljoner mappar med tusentals bilder.... måste sluta vara en sådan enorm bildsamlare.

ola sörjer och går vidare

visst, datorn är totalt hundra procent död och iväg skickad till polen. men det finns annat här i livet som är viktigare. så som feminism och kampen mot rasism. ett exempel bara. man ska inte gråta över spilld mjölk (även fast man är laktorintollerant) men bilder. alla bilder som är borta. alla mina bilder. hejdå. okej, inte alla. har varit duktig och lastat över till en extremt hård disk lite då och då. alla bilder från detta år är puttsveck, aja. MEN en mapp, en mapp som jag jobbat med under alla dessa år (3 år) det är min inspirationsmapp. den var döpt till "sånt som är fint" det är den mapp där jag sparat ALLT som jag någonsinn inspirerats av. allt som jag tyckt speciellt mycket om eller dragits till. ja ni hajar. vill bara gråta och skrika men drar till med en TUSIKEN och en FASIKEN. (jobbar på att sluta svära på bloggen) nä, men jag är djupt ledsen över detta och sörjer mycket. väldigt mycket. vill att alla i hela världen ska tycka synd om mig. så synd är det faktiskt om mig. stackars stackars ola. fast å andra sidan är det även synd om barnen i afrika och miljön och arbetslösa. aja, jag ska göra såhär: vara ledsen och tycka synd om mig här och nu och efter det ska jag gå vidare. okej. bra ola. bra. mycket bra.

ola har fått en ny dator...


dom här bildern har jag tagit idag. skojas. det är exempelbilder som jag har på mín nya dator. fina va. ÅÅH! så här ligger det till. igår dog min dator. pang bom den dog. och idag fick jag en ny dator, en lånedator av datateknikern. han har skickat min älskade riktiga dator, min döda dator till, håll i dig, TILL POLEN!!!!!!!! AH!!!!!!!! stackars lilla fina datorn. men jag ska se det från den ljusa sidan- kul med lite semester.

ola


ola


ola undrar

tänker mycket på solen. längtar tills jag kan börja andas igen. då våren visar sig. som sagt, tänker på sol. och sol leder till sommar och sommar leder till festival och festival leder till peace and love. så min undring är. erik, lever du?

ola


ola älskar ola

är uppe i de blå, känns det som. det blåa av skapande. konsten har tagit över mitt liv. vara kreativ och greja. göra och tillverka. pyssla och fixa. bor i ateljén. jag älskar mig själv för att jag är kreativ och grejar. gör och tillverkar. pysslar och fixar. jag gör det jag är bra på helt enkelt. jag är stolt över den gåvan jag fått. för det måste väl sitta lite i blodet.

ola smygvisar lite


jag vet. jag vet att jag har varit kass på att blogga den senaste tiden. men jag har en anledning till att jag har varit usel på bloggfronten. en värdig anledning. jag har tillbringat mina senaste veckor uppe i min ateljé och varit helt fängslad med mitt pa100. är inne i värsta flowet och bara jobbar jobbar jobbar. det är så himla kul. det är många som nämt att man inte fått ett endaste litet smakprov på mitt arbete och ja, det är ju faktiskt sant. så nu tänkte jag smygvisa lite smått. ni får lista ut lite själva vad det kan vara (vill inte avslöja något än)men en ledtråd är att det kommer att bli en massa olika rum med olika saker och ting i. mer säger jag inte än!


RSS 2.0