ola flyger

jag vet. klockan är inte ens 5 på morgonen. men jag är uppe ändå. idag reser jag och julia till göteborg. vi ska heja fram alice till gothiaguld, strosas runt på secondhandbutiker, dricka kaffe och skratta. sen ska vi till stockholm och träffa kusiner. sen bär det av direkt till emmaboda och festival med vännerna. ska försöka hälsa på er på bloggen också. hej så länge.

ola pysslar

i min garderob finns två sorters kläder. mönstrade kläder och svarta kläder. så för vanlighetens skull köpte jag mig en svart skjorta. inga konstigheter. men för att göra den ännu mer ola så la jag på lite mönster... svart + mönster = sant.
sydde helt enkelt på två färgglada fickor. och självklart toppade jag med lite knappar. en skjorta á la ola. varsågoda.

ola avslöjar

om en måndad flyttar jag. jag vet. visst är det sjukt. men sant. ola flyttar till tyskland och blir tysk. jag ska arbeta som au pair i staden frankfurt. nu vet alla det. då var det sagt. så ta vara på mig nu de sista 4 veckorna jag fortfarande är hemma. för sen är det tack och hej!

ola funderar

om någon frågar om jag tror på gud så brukar jag svara att jag tror på mig själv istället för på gud.

olas vän Maja hade Maskerad på bokstaven M

en Man en Mumie en Mormor och Mannentvå Monster en Minnselapp och en Marioen MimareMangeen MormonMammaMarias jesusbarnMormor och jesusbarnetMassor av öl i en balja med is. en helig tradition hos Majajag drack öl på MMormorMagdansösMannen

helt okej

HEJHOPP SEMESTERN! nu kör vi.

ola jobbar och står i och så vidare

jobbar som ett as. ett as är egentligen ett dött djur så egentligen jobbar jag inte som ett dött djur men jag använder ordet "as" ändå. tycker det är coolt. okej. jag jobbar som ett as och har inget annat liv. har nu 2 dagar kvar. har jobbat i 3 veckor i streck så tycker minsann att jag är oerhört värd en semester. under semestern ska jag hinna till luleå och bröllop, göteborg och gothia, stockholm och kusiner, emmaboda och festival. efter allt detta (förhoppningsvis) roliga flyr jag landet.

ola


ola till frida. frida till ola

det är kul när man träffar en människa som tycker desamma som man tycker tillbaka till den. okej. det var en svår mening. men jag ska förklara. för ett tag sen kom frida fram till mig och berättade för mig hur mycket hon såg upp till mig, hur fin hon tyckte jag var. att jag alltid hade så fina kläder osv. jag blev så himla glad. så himla glad. det finaste med detta fina erkännande var att jag kunde på fullaste allvar säga "tack, desamma frida" för frida är verkligen en sådan fin flicka. hon har alltid så fina kläder och jag ser verkligen upp till henne. tänk hur det kan bli.

ola jobbar och jobbar och jobbar även ikväll

hej alla ni som ska se orup ikväll... om ni nu ändå ska ner på stan så kan ni ju komma förbi glasskiosken. kommer sitta där tills midnatt ungefär. så kom och snaska glass.

annars då? nej men det rullar på. jobbar och står i.

ola


himmelblå


ola undrar

nu är frågan, är det fel på mig eller på blogg.se?

ola picknickar med sina vänner i umeås sommarstad


RSS 2.0