olas helg

på fredagen (jag vet att fredagen inte räknas in till helgen men nu gör jag ett litet undantag) tog jag vara på mitt presentkort på konstnärsshopen som jag fick i födelsedagspresent av världens bästa pojkvän för nästan ett år sedan. köpte dessa tre burkar. vi klickade på en gång vi såg varandra. fann även några små fina pappersark i olika mönster. så, tack ruben för födelsedagspresenten! (se till att flytta ihop med mig sen så kan vi dela på burkarna)

på lördagmorogn tar jag mig en promenad förbi annika&williams för en underbar hotellfrukost.  jättegott och jättetrevligt och jättemysigt. nellie var lite trött fortfarnade, hon tyckte nog att det var lite för tidigt på morgonen. annika och william var allmänt kära och jag var bara extra glad och mig själv som vanligt.
efter frukosten for jag med familjen på en shoppingtur. köpte mig en svart mösskeps, en vit sommarhatt och en jättesöt blus med vita duvor på.

söndag. loppis på nolia. vi missade förra loppisen men annars brukar jag och annika vara några av de trognaste besökarna skulle jag våga påstå. utökade min glassamling med två superfina skålar. köpte ett fotoalbum och ett halsbandssmycke. återvänder hem och alice bjuder på plättkalas.

olas helg får denna gång ett starkt mvg

ola gillar

har börjat lyssna på Säkert! och herregud, Annika Norlin vilken kvinna. önskar hon var min faster, eller kanske kusin eller bara min vän. min favvolåt är iallafall får jag, ni kommer förstå varför när ni lyssnar på den. såå himla klockren.


Får jag gå precis så nära
Att min axel stryker vid din arm
Jag vill inte verka jobbig eller så
Men jag är varm
Du ser kall ut

Får jag hoppa över orden

Om hur vädret kan förändras
Får jag kliva indirekt på delen
Om hur allt sku' kunna förändras
Dom kanske tror att vi är typ kära
Får jag gå precis så nära

Sen när vi har gått en timme

Kan vi sitta på en bar
Se hockeyn på dovas
Utan att se
Hockeyn på dovas

Får jag luta mig närmre precis

När det blir två noll till finland
Får jag köpa en öl till
Som vi gör I norrlands inland

När vi inte kan förklara
Hur gärna vi vill sitta kvar
Precis så här
Kan vi gå till en bar
När jag är med dig
Blir min röst så gäll

fuck off

den här bilden får avsluta kvällens härligheter. jörgen var en trogen medhjälpare på dansgolvet. kvällen bjöd på en massa fint och inte minst dans dans dans...
varsågod käre Ministeriet, här har ni spelningens utbud av fotografier!

dans dans dans


dans dans dans


dans dans dans


dans dans dans


dans dans dans


Ministeriet på Scharinska

i lördags spelade Ministeriet återigen på Scharinska. men denna gång tillsammans med Klubb sockerbeat. jag var där tillsammans med väldigt fina vänner och dansade hela kvällen och natten lång. fick med lite av festen på bild.


efter klockan 2 någon gång...


dans dans dans


roligaste avslutningen på kvällen - annika fick en blöt puss av en helt okänd man

ola var finns fotograf

som uppladdning inför Ministeriets nästa speling nu på lördag på Scharinska tänkte jag att vi kunde skåda lite fler festbilder. bilder från deras förra spelning. det blev så många bilder så jag inte ens har hunnit lägga upp alla. så nu blire mer fest!

ola på Folkets Hus hemsida


inte nog att min utställning får visas på Folkets Hus. jag är även med på deras hemsida! fantastiskt! fast tråkigt att idag är sista dagen min utställning får stå.

inte varje dag man syns på samma hemsida som håkan hellström... och dessutom på samma bildspel är vi! inne på Folkets Hus! AH! det här har varit en sån häftig resa! vill verkligen uppleva allt dethär igen.

ola listar

  • slutfört 2 av 3 skoluppgifter jag ligger efter i - check
  • skickat efter en framkallning med massa bilder - check
  • städat atejlen efter pa100attacken - check
  • min döda dator uppstod från det döda - check
  • slutfört harry potter 1,2,3,4,5 - check
  • lever livet - check

olas rymdfilm

i torsdags bjöd klara och hanna på en hejdundrans fest. med rymd som tema. hade med mig kameran och gjorde mig en liten rymdfilm. min första film filmad i rymden. coolt va. så var god och ta på rymdglasögonen och skåda filmen... vi befinner oss nu på en planet långt långt borta...

olas rymdfilm from Fanny Olander on Vimeo.


ola överraskas

i helgen blir lille jag så överraskad så tårarna började rinna. av glädje alltså. JULIA KOM HEM. i hemlighet tog hon sig hem och överraskade oss alla med stormsteg! herreguden vad paffa vi blev. men ack så trevligt! vi hade oss en riktigt fin helg tillsammans. nu är hon tillbaka i skåne igen. saknar henne oerhört mycket redan. men vi hann minsann åka buss, fika på station och kolla utställning.

internationella kvinnodagen


idag är det den internationella kvinnodagen och vi delade ut flygblad på stan för att uppmärksamma denna dag. vi hade även mustasch och sa att vi troligtvis skulle få högre lön om vi bar dem. haha lite roligt. vi är så roliga. bilden är annikas. tyckte den va rolig. tycker själv att jag bar upp muschen väldigt bra.

olas vernissage

olas vernissage from Fanny Olander on Vimeo.


olas vernissage

igår hade jag vernissagen till min utställning. resultatet blev..............
FY FAN VA VI ÄR BRA. jag är såå himla nöjd. det kunde inte bli bättre. pappa agerade filmteam och alice fotograf. här är lite bilder från vernissagen som alice har tagit.


ola är lycklig "ja jag är lycklig"

det är sol. plusgrader och fågelkvitter. och det nalkas utställning och vernissage.
herreguden. kan det bli bättre?

ola har utställning

min utställningen går under namnet "Här är där man inte är (där man inte hör hemma alltså)". den ställer jag ut mellan den 7 och 16 mars ställer jag ut mitt projektarbete. på folkets hus, i foajén. nu på söndag, den 6 mars kl 19:00 har jag vernissage där jag bjuder på välkomstdrink med tilltugg och en presentation av utställningen. jag vill mer än gärna att alla kommer. både du och du och du. och du. jag ska dit. då ses vi där.

här är en affisch jag gjort. jag ser gärna att du kommer och ser, kom gärna på vernissagen men om du inte vågar det så smit iallafall förbi och ta en titt. vill gärna ha feedback från er alla! det här ska bli såå kul!

RSS 2.0