fest, mat och snö

nu var det alldeles för länge sen jag bloggade. nu ska här bjudas på en massa goa bilder från goa tillfällen. vi börjar med denna bild som är från en helt vanlig fest vi hade hemma hos oss. vår lägga har som gått och blivit en festlokal haha. de gillas. nils och maja va där och alla andra fina i vårt lilla gäng. sen hade hanna med sin några klasskompisar och maja hade två vänner med sig från sverige. och självklart så va elsa där också. såklart. 
det här åt vi BLAND ANNAT förra söndagen då mikaels syster var här och hälsade på. dom bjöd oss så snällt på FRUKOSTBUFFÈ!!!!!! så himla gott. ja ni ser ju. KOLLA! sen va de efterrättsbuffé också. den du. 

sen mötte vi upp hanna och gick till ett snöigt mauer parkdär fanns världsfina knappar. 
här är en superkul tampongbox jag köpte. den var både gul och rosa. och sen var den snyggt uppdelad med normala och minitamponger. superkul! 
sen en dag (tror det va första advent) så plinga pojkarna på och ville julefika! de hade med sin SVENSKA PEPPARKAKOR! 
en bra skylt jag såg där något satt upp ett passande klistermärke. tummen upp. en dag tog jag med mig nils och for iväg på äventyr!!!!!!!!! vi kom oss till IKEA!!!!!!!!!!! sjukt kul. vi skulle köpa pepparkaksdeg. men vi testade även stolar och sängar och sånt. kul!!!!!!! nils var så klart tvungen att testa den minsta fåtöljen... sen gick vi till restaurangen och ÅT SVENSK MAT. asvärt. älgpasta + ekologiskt tomatsås PLUS en fläderdryck för endast 1€. värde. 
ett bra ikea-kollage. SEN KOM DE ASMYCKET SNÖ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ps. ser ni att min klänning vikt sig som en liten snopp precis på rätt ställe! hahahahahhaahahahah 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0